sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Pihavahti


Tällä viikolla jäi metsäjälkitreenit väliin, mutta BH-treenit onnistuivat ja pidimme pienet metsäjälkitreenit ennen niitä. Martalle tehtiin vierasjälki ilman merkkejä ja se löysi 5 keppiä kuudesta risukosta. Jäljen tekijä oli hieman kokematon ja jälki sivusi toista jälkeä, sekä se osoittautui J:n muotoiseksi. Martan kunniaksi täytyy sanoa, että se selvisi siitä kunnialla, vaikka maasto oli yhtä ryteikköä.

Jännitystä elämään toi vanha kaverini, joka päätti tupsahtaa portista sisään, kun koirat olivat sisäpihalla ja makoilivat niin rauhallisesti talomme portailla. No minä havahduin kasvimaalla Dinon vahtihaukkuun, hirveään rähinähaukkuun. Juoksin paikalle niin nopeasti kuin pääsin ja sain Dinon käskytettyä sisälle suu vaahdossa huutamasta ja sen jälkeen sain Martankin käskytettyä sisälle.

Mitä oli tapahtunut, Dino oli huomannut tunkeilijan ja syöksynyt pysäyttämään hänet, Martta komppasi perässä. Minulla jalat löivät loukkua hetken. Dino toki teki juuri sen, mihin tarkoitukseen olen sen hankkinutkin eli pitämään vieraat poissa pihalta. Toinen porttimme on ketjulla lukossa, toisessa varoituskyltti koirista & ovikello.

Videoita voit katsoa Martan instagram tililtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti