sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Martta murkku


Martta on hankala ja ärsyttävä, mitäpä muuta voisi sanoa, kun on murrosikäinen talossa. Instan videolta voitte nähdä pätkän, kun Dinolta palaa hermot pikkuneitiin.

Uusi piirre on myös kaikille lähestyville ihmisille muriseminen. Martta tuijottaa ja murisee jos joku vieras ihminen lähestyy meitä. Tällä viikolla niin kävi asukasyhdistyksen talkoissa sekä uudella treenikentällä jossa ohjaaja lähestyi sitä. Tämäkin lisätty treenattavien asioiden listalle, siis murinasta poispääseminen.

Minun hermojani Martta lähinnä koettelee varastamalla puutarhahanskojani ja juoksemalla karkuun tai lällättelemällä metrin kahden päässä. Syömällä kiviä, niin että hampaat narskuu...


Saan pikkuneidin ruotuun ottamalla Dinon kanssa lyhyen pätkän tokoa, jolloin neidille tulee kiire päästä "treeneihin" mukaan. Uusi tokohyppy on toiminut hyvin, Martta loikkaa sen yli kiltisti pyydettäessä.


Metsäjälki sujuu hyvin, itse asiassa mokasin itse tällä viikolla, kun olin ihan varma, ettemme olleet menneet reittiä johon Martta vei. Haahuilimme hetken siellä täällä, kunnes annoin periksi ja jatkoimme minne Martta halusi mennä. No siellähän se merkki oli... Esineruutukin sujui hyvin, ainoa pikkumiinus on, että Martta tiputtaa esineet noin kahden metrin päähän minusta, eikä tuo perille asti. Sitäkin pitäisi treenailla.


Puolin ja toisin, päivä kerrallaan...

Videoita voit katsoa Martan instagram tililtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti